2016. ápr 18.

Régiségek "újra-gondolva"

írta: Ediholmi
Régiségek "újra-gondolva"

Egy "kiállítási darabot" láthattok a képen! :)smile hangulatA néhány hét múlva a szarvasi Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda által megrendezésre kerülő kiállítására készülök nagy izgalommal, ahol az egyik kiállított darab a képen látható újrahasznosított ékszertartó lesz. Az ötlet nagyon egyszerű, de a végeredmény igen látványos: régi képkeret+régi csipke+hungarocellhátlap. Önmagában is mutatós, képként, dekorációként. :) smile hangulatjeDe hogy az ékszerekről sem feledkezzünk meg: fülbevaló némi műanyag és textil hulladékból és gombokból, valamint nyaklánc szintén maradék gombokból, ami látható rajta. Mindhárom darab elkészítése könnyű és igazán különleges a végeredmény- próbáld meg Te is! :) 

Miért maradnál le?
Szeretnél értesülni időben az új kollekciók megjelenéséről? Nem akarsz lecsúszni az aktuális akciókról? Szeretnél egy rendszeresen jelentkező, ingyenes DIY magazint olvasni? 
Ha a válaszod IGEN, akkor mindenképpen érdemes feliratkoznod hírlevelemre, mely "időben, aktuálisan, rendszeresen" értesít majd mindezekről! 
Feliratkozásodért AJÁNDÉK  is jár!
Minden feliratkozó ingyenesen hozzájut egy letölthető, kinyomtatható 2018.- as "Barkácsnaptár"- hoz, mely amellett, hogy praktikus, hasznos tippeket is tartalmaz egyben! 
A naptár hónaponként, minden hónap utolsó napján jut el minden feliratkozóhoz elektronikus úton. Ha esetleg később csatlakoznál, akkor a már eltelt hónapok oldalait egyszerre elküldöm részedre, melyek- bár már nem aktuálisak- a rajtuk olvasható barkács tippek miatt mindenképpen hasznosak lehetnek számodra!
Hogy megkapd ezt az ajándékot, iratkozz fel itt:

Hírlevél feliratkozás

... És biztosan nem fogsz semmiről sem lemaradni! 

smile hangulatjel

 

Szólj hozzá

újrahasznosítás lakberendezés dekoráció fali tároló fali dísz DIY recikdina nemvarrás heti barkács tipp