2016. ápr 19.

Egyedi esküvői köszönő-ajándék

írta: Ediholmi
Egyedi esküvői köszönő-ajándék

Az alapanyag meghökkentő, a végeredmény pedig magával ragadó! smile hangulatje Esküvőre készülők FIGYELEM: igazán személyes és egyedi köszönő ajándék készülhet az esküvőn, lakodalomban megjelent vendégek számára: csoki szelet "új ruhában". smile hangulaNálunk sikere volt! Ha kérdésed van, írj és válaszolok! 

Miért maradnál le?
Szeretnél értesülni időben az új kollekciók megjelenéséről? Nem akarsz lecsúszni az aktuális akciókról? Szeretnél egy rendszeresen jelentkező, ingyenes DIY magazint olvasni? 
Ha a válaszod IGEN, akkor mindenképpen érdemes feliratkoznod hírlevelemre, mely "időben, aktuálisan, rendszeresen" értesít majd mindezekről! 
Feliratkozásodért AJÁNDÉK  is jár!
Minden feliratkozó ingyenesen hozzájut egy letölthető, kinyomtatható 2018.- as "Barkácsnaptár"- hoz, mely amellett, hogy praktikus, hasznos tippeket is tartalmaz egyben! 
A naptár hónaponként, minden hónap utolsó napján jut el minden feliratkozóhoz elektronikus úton. Ha esetleg később csatlakoznál, akkor a már eltelt hónapok oldalait egyszerre elküldöm részedre, melyek- bár már nem aktuálisak- a rajtuk olvasható barkács tippek miatt mindenképpen hasznosak lehetnek számodra!
Hogy megkapd ezt az ajándékot, iratkozz fel itt:

Hírlevél feliratkozás

 

... És biztosan nem fogsz semmiről sem lemaradni! 

Szólj hozzá

esküvő ajándék DIY nemvarrás heti barkács tipp