2016. ápr 21.

Mécses tartó az esküvői hangulatért

írta: Ediholmi
Mécses tartó az esküvői hangulatért

Nemrég újra látóterembe került az "Esküvő" témakör... :) Mennyi mindennel lehet feldobni a Nagy napot! Mennyi kiegészítő teheti színesebbé, hangulatosabbá az ünnep helyszínét. És mennyi mindent tud elkészíteni saját maga a lelkes, ünneplésre készülő társaság! Úgy érzem, mára alap darabbá vált az esküvői asztalokat díszítő gyertya, vagy mécses tartó. Persze, hisz a félhomályban világító fénypontoknál mi hangulatosabb? :) Minél több, annál jobb! És, hogy ne taszítson anyagi csődbe: készítsd el magad vagy a násznép segítségével. Az se baj, ha mind más és más... Lehetőség millió: kiürült italos és befőttes üvegek százai várják, hogy fantáziát lássanak beléjük, megfelelő mintázattal díszítve, majd némi festékkel lefújva, apró kiegészítőkkel, zsinórral, csipkével díszítve méltó díszei legyenek a feledhetetlen alkalomnak! :) És, ha "extrém" esküvői csokorra, asztaldíszre vágysz, ezt nézd meg: http://www.meska.hu/Shop/index/20432/47864

Miért maradnál le?
Szeretnél értesülni időben az új kollekciók megjelenéséről? Nem akarsz lecsúszni az aktuális akciókról? Szeretnél egy rendszeresen jelentkező, ingyenes DIY magazint olvasni? 
Ha a válaszod IGEN, akkor mindenképpen érdemes feliratkoznod hírlevelemre, mely "időben, aktuálisan, rendszeresen" értesít majd mindezekről! 
Feliratkozásodért AJÁNDÉK  is jár!
Minden feliratkozó ingyenesen hozzájut egy letölthető, kinyomtatható 2018.- as "Barkácsnaptár"- hoz, mely amellett, hogy praktikus, hasznos tippeket is tartalmaz egyben! 
A naptár hónaponként, minden hónap utolsó napján jut el minden feliratkozóhoz elektronikus úton. Ha esetleg később csatlakoznál, akkor a már eltelt hónapok oldalait egyszerre elküldöm részedre, melyek- bár már nem aktuálisak- a rajtuk olvasható barkács tippek miatt mindenképpen hasznosak lehetnek számodra!
Hogy megkapd ezt az ajándékot, iratkozz fel itt:

 

Hírlevél feliratkozás

 

... És biztosan nem fogsz semmiről sem lemaradni! 

Szólj hozzá

esküvő újrahasznosítás lakberendezés dekoráció DIY recikdina nemvarrás heti barkács tipp