2016. ápr 25.

Kiállítás meghívó

írta: Ediholmi
Kiállítás meghívó

Izgalmas hét következik... Rég várt alkalom adódik, rég várt "kívánságom" teljesül. :) Remélem más is osztozik majd örömömben, mert én szívesen osztogatom... Várok Mindenkit kis világomban- részletek a plakáton. Amúgy ilyen szép plakátot még életemben nem láttam... :)

Miért maradnál le?
Szeretnél értesülni időben az új kollekciók megjelenéséről? Nem akarsz lecsúszni az aktuális akciókról? Szeretnél egy rendszeresen jelentkező, ingyenes DIY magazint olvasni? 
Ha a válaszod IGEN, akkor mindenképpen érdemes feliratkoznod hírlevelemre, mely "időben, aktuálisan, rendszeresen" értesít majd mindezekről! 
Feliratkozásodért AJÁNDÉK  is jár!
Minden feliratkozó ingyenesen hozzájut egy letölthető, kinyomtatható 2018.- as "Barkácsnaptár"- hoz, mely amellett, hogy praktikus, hasznos tippeket is tartalmaz egyben! 
A naptár hónaponként, minden hónap utolsó napján jut el minden feliratkozóhoz elektronikus úton. Ha esetleg később csatlakoznál, akkor a már eltelt hónapok oldalait egyszerre elküldöm részedre, melyek- bár már nem aktuálisak- a rajtuk olvasható barkács tippek miatt mindenképpen hasznosak lehetnek számodra!
Hogy megkapd ezt az ajándékot, iratkozz fel itt:

 

Hírlevél feliratkozás

 

... És biztosan nem fogsz semmiről sem lemaradni! 

Szólj hozzá

frissek recikdina steampunk/industrial varrva-jó holmik