2016. máj 05.

Szív alakú gyűrűpárna

írta: Ediholmi
Szív alakú gyűrűpárna

Egyre jobb az idő, lassan eljön a hangulatos, nyári esküvők időszaka! :) Ha igazán különleges gyűrűpárnával szeretnéd még emlékezetesebbé tenni az ünnepi alkalmat, íme egy tipp. Nem hagytam ki a hulladék újrahasznosítást sem, hisz a párna alapja egy speciálisan szív formájú, műanyag dobozban árusított bonbon kiürült doboza. A tennivalónk csak annyi, hogy bevonjuk a fotón látható módon ezt a dobozt, majd szalagokkal is ellátjuk, amire köthetők a gyűrűk. Egyszerű, de nagyszerű! :)p1070828.JPG

 Én azért nem ragadtam le ennél az egy verziónál: muszáj volt dísz tortát is készítenem hasonló módon... Kinek melyik jön be jobban? :)

dscf8435.JPG

Miért maradnál le?
Szeretnél értesülni időben az új kollekciók megjelenéséről? Nem akarsz lecsúszni az aktuális akciókról? Szeretnél egy rendszeresen jelentkező, ingyenes DIY magazint olvasni? 
Ha a válaszod IGEN, akkor mindenképpen érdemes feliratkoznod hírlevelemre, mely "időben, aktuálisan, rendszeresen" értesít majd mindezekről! 
Feliratkozásodért AJÁNDÉK  is jár!
Minden feliratkozó ingyenesen hozzájut egy letölthető, kinyomtatható 2018.- as "Barkácsnaptár"- hoz, mely amellett, hogy praktikus, hasznos tippeket is tartalmaz egyben! 
A naptár hónaponként, minden hónap utolsó napján jut el minden feliratkozóhoz elektronikus úton. Ha esetleg később csatlakoznál, akkor a már eltelt hónapok oldalait egyszerre elküldöm részedre, melyek- bár már nem aktuálisak- a rajtuk olvasható barkács tippek miatt mindenképpen hasznosak lehetnek számodra!
Hogy megkapd ezt az ajándékot, iratkozz fel itt:

Hírlevél feliratkozás

... És biztosan nem fogsz semmiről sem lemaradni! 

Szólj hozzá

esküvő szív gyűrűpárna DIY recikdina varrva-jó holmik heti barkács tipp