2016. máj 12.

Tárolj farmerban!

írta: Ediholmi
Tárolj farmerban!

Fogadjunk, hogy titkon mindig is vágytál egy farmer zsebes tárolóra! Neem?? Pedig gondolj bele: mennyi ezt-azt, miegymást és egyébséget lehetne benne tartani...dscf7317.JPGStílusosan rendszerezni a "káoszt", utánozhatatlan és egyedi módon, hisz minden farmer más és más, de a lényeg: SZERETJÜK. Vagány, kortalan, vidékies, mindig-trendi egyben, ezért ajánlom: a tini szobába, a barkács sarokba, a kamrába, a műhelybe, a garázsba, a nyaralóba... Ki folytatja a sort?dscf7319.JPGAjándékötletnek is kiváló, hisz ki ne örülne egy ilyen tárolónak?dscf7324.JPGÉs csak úgy mellékesen: ezek a farmer anyagok a kukában landoltak volna... Most még egy esélyt kaptak!
Az alapanyagot szorgos gyűjtőmunka során szerzem be: vagy használtruha kereskedések kínálatából vagy lelkes ismerőseim felajánlásaiból. Köszi nekik, hogy a kuka helyett inkább az én kezeim közé "dobták" a már menthetetlen nadrágokat!dscf7329.JPGKevés varrástudással is elkészíthető- szabály nincs: varrd, ahogy az anyag adja magát. Ha az eset mégis reménytelen, akkor pedig nézd meg ezt.dscf7331.JPG

dscf7336.JPG

dscf7341.JPG

dscf7343.JPG

A bejegyzésben látható fotók nem a netről összegyűjtött válogatás- MIND az én kezem munkája... Nagyon örülök, ha tetszik a poszt és esetleg máshol is megosztod,de kérlek, forrásként jelöld meg, hogy honnan másoltad, köszönöm!

Miért maradnál le?
Szeretnél értesülni időben az új kollekciók megjelenéséről? Nem akarsz lecsúszni az aktuális akciókról? Szeretnél egy rendszeresen jelentkező, ingyenes DIY magazint olvasni? 
Ha a válaszod IGEN, akkor mindenképpen érdemes feliratkoznod hírlevelemre, mely "időben, aktuálisan, rendszeresen" értesít majd mindezekről! 
Feliratkozásodért AJÁNDÉK  is jár!
Minden feliratkozó ingyenesen hozzájut egy letölthető, kinyomtatható 2018.- as "Barkácsnaptár"- hoz, mely amellett, hogy praktikus, hasznos tippeket is tartalmaz egyben! 
A naptár hónaponként, minden hónap utolsó napján jut el minden feliratkozóhoz elektronikus úton. Ha esetleg később csatlakoznál, akkor a már eltelt hónapok oldalait egyszerre elküldöm részedre, melyek- bár már nem aktuálisak- a rajtuk olvasható barkács tippek miatt mindenképpen hasznosak lehetnek számodra!
Hogy megkapd ezt az ajándékot, iratkozz fel itt:

Hírlevél feliratkozás

... És biztosan nem fogsz semmiről sem lemaradni! 

Ha kíváncsi vagy további kézműves és újrahasznosított, ajándék-, dísz- és használati tárgyaimra, akkor látogasd meg boltom itt! Találkozzunk bármikor! :)

Szólj hozzá

lakberendezés zseb farmer fali tároló DIY recikdina megtetszett? varrva-jó holmik heti barkács tipp