2016. máj 23.

Csokor farmerből

írta: Ediholmi
Csokor farmerből

Apró csokor köszönetünk, szeretetünk jeleként! :) Kis figyelmesség tőlünk, nagy meglepetés az ajándékozottnak: tapasztaltból tudom ezt! Ilyen csokrot készítettem az óvónéniknek ballagási emlékként, de sikere volt név-, szülinapi ajándékként, vagy mikor vendégségben a háziasszony kapta...dscf8247_1.JPG


És, hogy mennyi "hulladéknak" adtam egy újabb esélyt, miközben készült ez a csokor? Nem is gondolnád... Az alapot rossz cd lemez és kiürült joghurt italos flakon adja, a többit láthatod: farmer- minden ízében! Gomb, cipzárhúzóka és persze a maga kékségében is ezer árnyalatú farmer vászon... Ha ilyen csokrot ajándékozol, akkor a figyelemfelkeltő hatás biztosan nem marad el!dscf8299.JPG

dscf8296.JPG

dscf8290.JPG

 dscf8281.JPG

dscf8278.JPG

dscf8267.JPG

dscf8265.JPG

dscf8259.JPG

dscf8255.JPG

dscf8245.JPG


Most INGYEN "Ballagásra szeretettel" feliratú táblácskával, ami persze elhagyható, ha nem ballagásra szánod a csokrot. Részletek itt.

A bejegyzésben látható fotók nem a netről összegyűjtött válogatás- MIND az én kezem munkája... Nagyon örülök, ha tetszik a poszt és esetleg máshol is megosztod,de kérlek, forrásként jelöld meg, hogy honnan másoltad, köszönöm!

Ha kíváncsi vagy további kézműves és újrahasznosított, ajándék-, dísz- és használati tárgyaimra, akkor látogasd meg boltom itt! Találkozzunk bármikor! :)

Szólj hozzá

esküvő újrahasznosítás virág lakberendezés dekoráció farmer recikdina megtetszett? varrva-jó holmik