2016. máj 26.

DIY zokni bagoly

írta: Ediholmi
DIY zokni bagoly

"Szöszmötöljünk" együtt a gyerekkel! :) A varráshoz lehet, hogy nem lesz kedve, de legalább kiválaszthatja, hogy melyik páratlan-páros, használt-új zoknijából készüljön jópofa, álmos bagoly! A zokni szára alakul át ebben az esetben- néhány öltés, egy kis tömőanyag és már kész is! A szemet, csőrt, talpat filcből vágjuk ki, ezeket akár ragasztani is lehet. Rájuk nézek: és ásítok! :D

Miért maradnál le?
Szeretnél értesülni időben az új kollekciók megjelenéséről? Nem akarsz lecsúszni az aktuális akciókról? Szeretnél egy rendszeresen jelentkező, ingyenes DIY magazint olvasni? 
Ha a válaszod IGEN, akkor mindenképpen érdemes feliratkoznod hírlevelemre, mely "időben, aktuálisan, rendszeresen" értesít majd mindezekről! 
Feliratkozásodért AJÁNDÉK  is jár!
Minden feliratkozó ingyenesen hozzájut egy letölthető, kinyomtatható 2018.- as "Barkácsnaptár"- hoz, mely amellett, hogy praktikus, hasznos tippeket is tartalmaz egyben! 
A naptár hónaponként, minden hónap utolsó napján jut el minden feliratkozóhoz elektronikus úton. Ha esetleg később csatlakoznál, akkor a már eltelt hónapok oldalait egyszerre elküldöm részedre, melyek- bár már nem aktuálisak- a rajtuk olvasható barkács tippek miatt mindenképpen hasznosak lehetnek számodra!
Hogy megkapd ezt az ajándékot, iratkozz fel itt:

Hírlevél feliratkozás

 

... És biztosan nem fogsz semmiről sem lemaradni! 

Szólj hozzá

DIY recikdina varrva-jó holmik heti barkács tipp