2016. sze 26.

Ajándék ötletek ( nem csak ) karácsonyra- Neszesszer

írta: Ediholmi
Ajándék ötletek ( nem csak ) karácsonyra- Neszesszer

Csak egy kis apró, jelzés értékű ajándékkal kedveskednél, de szeretnéd, hogy az mégis szívhez szóló legyen? Fontos, hogy a meglepetés hasznos legyen, de azért legyen benne egy kis „plusz” is?

Ajándékozz kézműves neszesszert!dscf0137_1.JPGIgazi nő bármilyen méretű neszesszerbe képes pakolni valamit, így alakul az fontos és igen szeretni való tárggyá! :)A lehetőségek száma végtelen, egy fazonon belül is más-más stílus, hangulat a színtől, mintázattól függően. Épp ezért: egy soha nem elég belőle... sutisneszi_2.jpg

kockasneszi1_1.jpg

Tesztelt ajándék tárgy: közeli és távoli rokonodat, barátodat, ismerősödet lepheted meg egy ilyen garantáltan egyedi aprósággal, melybe még egyéb kozmetikumot, édességet… is rejthetsz! Vagy pl.: óvó- tanítónéniknek a tanév végén, konzulens tanároknak a vizsgák befejeztével nagyszerűen kifejezhető hálánk, köszönetünk egy ajándékba adott neszesszerrel. cicasneszi_1.jpg

#ediholmi #varrvajoholmik #neszesszer #purse

 A bejegyzésben látható fotók nem a netről összegyűjtött válogatás- MIND az én  kezem munkája... Nagyon örülök, ha tetszik a poszt és esetleg máshol is megosztod,de kérlek, forrásként jelöld meg, hogy honnan másoltad, köszönöm!

Ha kíváncsi vagy kézműves és újrahasznosított, ajándék-, dísz- és használati tárgyaimra, akkor látogasd meg boltom itt! Találkozzunk bármikor! :)

Szólj hozzá

ajánló karácsony ajándék neszesszer varrva-jó holmik