2018. sze 15.

Ajándékcsomagolás ötletesen

írta: Ediholmi
Ajándékcsomagolás ötletesen

Egy ajándék, az ünnepelthez méltó, tetszetős becsomagolása lehet gondot okozó tennivaló- különösen, ha nem az "ajéndéktasakba-be-és-tessék" hívei vagyunk... 

De lehet izgalmas, kreatív feladat! Erre számos példát láthatunk pl. egy csemege kosár összeállítását szemügyre véve.

Ki ne szeretne csemege kosarat kapni ajándékba? Különféle tartós fogyasztási cikkek, gusztusosan egymás mellé halmozva, szemet gyönyörködtető formában... Mi magunk is elkészíthetünk egy ilyen élelmiszerből és italokból álló összeállítást a megajándékozott nagy örömére!

dscf5909_masolata.JPG

Nem is kell túl nagyban gondolkodnunk. A képen látható fűszerkeverékekből és egy üveg pesto- ból álló " fűszer pulyka" nagy meglepetést szerezhet mondjuk egy grill party vendéglátójának átadva, virágcsokor helyett.

dscf5906.JPG

dscf5907.JPG

dscf5908.JPG

Elkészítéséhez használjunk ragasztópisztolyt a stabil tartás érdekében.

A siker nem maradhat el! Az én "fűszer- pulykámnak" pl. igazán örültek, amikor átadtam...

A bejegyzésben látható fotók nem a netről összegyűjtött válogatás- MIND az én  kezem munkája... Nagyon örülök, ha tetszik a poszt és esetleg máshol is megosztod,de kérlek, forrásként jelöld meg, hogy honnan másoltad, köszönöm!

 

Ha kíváncsi vagy kézműves és újrahasznosított, ajándék-, dísz- és használati tárgyaimra, akkor látogasd meg boltom itt! Találkozzunk bármikor! :)

Szólj hozzá

karácsony ajándék dekoráció csokor nemvarrás heti barkács tipp